(Electrische) Fietsen

Wij hebben een groot assortiment elektrische fietsen in onze showroom staan. Hier beneden treft u een aantal fietsen uit ons assortiment aan. Voor nadere informatie kunt u gerust binnenlopen.

 

prime e+1 adklik op afbeelding om te vergroten.

De Giant Prime E+  series: De Giant Prime E+  is de nieuwe elektrofiets van Giant. Met een Yamaha motor die 70 Nm koppel levert, maakt deze fiets fietsen een genot voor iedereen. De Prime E+ 1 is in mei 2014 als beste uit de test van de consumentenbond gekomen. klik hier om deze fiets te bekijken.

Macina_Cross_GPS_H51_matt_black(white_orange)_F_whiteeRace_P_29_48_black_matt(white_orange)

KTM Macina series: KTM is een Oostenrijks merk, vooral bekend van Crossmotoren. Echter weinigen weten dat ze al sinds 1964 fietsen maken, zelfs voordat ze motoren maakten. KTM heeft een uitgebreide reeks elektrofietsen, voor ieder wat wils. Maar waar KTM echt in uitblinkt tegenover de rest is de uitgebreide collectie elektrische cross- en offroad fietsen. De Macina Cross 10 GPS is een Cross-Hybride voorzien van een Bosch performance motor die 60 Nm koppel levert. De Cross 10 GPS is een sportievere fiets die niet bang is voor een overharde landweg. Klik hier om deze fiets te bekijken.

Ook maakt KTM elektrische mountainbikes, waaronder de E-Race. Deze 27,5” of 29” inch mountainbike wordt aangedreven wordt door een Panasonic naafmotor met 40 Nm koppel. Klik hier om deze fiets te bekijken.

Klik hier voor een overzicht van alle KTM e-bikes

bosch-cx2

De nieuwe Bosch Performance line CX motor

De Bosch Performance line CX motor is de nieuwste en meest krachtige motor van de Bosch e-bike series, bestaande uit de Active line (50Nm) en de Performance line (60Nm). Deze motor schroeft het vermogen van de standaard Performance line omhoog met een extra 15Nm koppel, wat uitkomt tot een totaal vermogen van maar liefst 75Nm. Deze motor heeft tevens een veel breder koppelgebied, dat hem perfect maakt voor gebruik in o.a. mountainbikes. Ook heeft Bosch een extra accu toegevoegd aan hun assortiment, een nieuwe 500Wh accu voor extra bereik.